Alle norske er med videre i ECC

Nå er den innledende delen av ECC gjord, med 16 seriers spill, og alle 3 norske utøvere er med videre.
På damesiden så ligger Andrea på 4.plass, med et snitt på 203,7 på sine 16 serier.
Andre passet, seriene 9-16. viste seg å være litt mer utfordrende å få til den rette kjeglerekasjonen og Andrea hadde mange 9ere på bra lommetreff.
Og det var ikke det at vi ikke prøvde å finne løsninger hvor dette endret seg, men når man er så nære hele tiden så må man ta små justeringer å jobbe med forandringer som fortsatt holder oss i lommen og gir oss stabiliteten i 9erne. Dessverre så ble det en 6.e serie på 162p som ble litt forstyrrende med noen splitt men Andrea holdt roen og arbeidet seg tilbake til stabilitet.
Med 1563p i seriene 9-16 har Andrea 3245p og er på 4 plass med 149p ned til neste kutt for topp 8.
Mika Guldbæk, Danmark, har spilt fantastisk og leder med 219,6p i snitt føre venstrehendte Nicole Sanders, Nederland, med 217p i snitt.

Som jeg skrivet på Facebook så har vi, frem til idag, ikke fått den kjegelreaksjon som vi ønsket til tross for at vi har vært meget bra til å få kula til lommen. Men med et godt samarbeid og taktisk dialog mellom oss her nede så hadde de vokset frem konkrete endringer. Vi viste hva vi lette etter og på fredagen fikk vi jaggu til det på en fantastisk måte.
Noe som var meget avgjørende var den input vi fikk fra Andreas spill på torsdag kveld. Planen ble så langt mye mer tydelig for gutta i henhold til hva som skulle bli prøvd.

Først ut på fredagen var Jonas og det var med et stabilt spill og en kjeglereaksjon som vi likte fra begynnelsen. Jonas ble mer og mer komfortabel med linjene og da kom også resultatene. Vi klarte hele tiden gjøre de korrekte linjejusteringene og vi var langt vekk fra tradisjonelle linjer for urethane kuler.
Også Jonas hadde mange 9ere men vi hadde en annen kjeglereaskjon enn tidligere så det var ikke noe behov for å endre på noen store saker. Justering av små detaljer hele veien, og mer avslappet spill, ga Jonas et meget bra 8 seriers blokk på 1873p og et godt hopp opp i resultatlisten.
Innfor de kvartsfinalens 8 serier ligger Jonas på 7.e plass med et snitt på 224,7p.
Det er veldig «trangt» om 8 plassen og vi må bare holde fokuset og fortsette fokusere på de ting som vi kan påvirke.

I andre passet på fredagen så var det Glenn Mortens tur å kaste seg inn i poengjakten.
Med mer info så ble det en del overflate justeringer gjorde for å endre kulebanens utseende og som det fungerte gitt. Etter enda noen justering etter noen oppvarmingskast så var det ikke noen tvil om hva som kunne skje. Med en fantastisk kjeglereaksjon hvor vi endelig kunne se at hjørnekjegler forsvant så begynte GM på sin fantastiske strikekanonade for dagen.
Med en start på 266 så senket seg skuldrene raskt og i andre serien ble det en fulltreff med 300.serie (nr 55 for GM). Men GM hadde ikke noen som helst planer på å stoppe der og etter 4 4 serier så hadde han akkurat 1100p! på de første 4 seriene hadde han altså snittet 275p.
En liten brems i 5.serien til 196 da det var stor forskjell på høyrebanen som vi ikke fikk med oss etter en perfekt strike på førstekastet, og samtidig noe dårligere kast i 3 ruten som lurte oss litt. Men det var ikke noen store problemer og vi kunne avslutte de siste 3 seriene på en god måte.
GM fikk 2014p, altså med et snitt over 250p, og tog et stort kliv opp og inn på 6.plass så langt. Et helt utrolig bra spill av GM.
Her finner dere en link til GMs 300.serie

https://www.facebook.com/115176017067832/posts/364323725486392/

Med alle de norske spillerne i kvartsfinale så blir det enda en spennende dag i hallen.
Under fredagen så fungert det tekniske bedre og det var ikke neon store forstyrrelser.
Andrea er først ut her nede, kl 10 lokal tid, og starter på bane 3.
Jonas og GM skal etter planen entre banene kl 14.00 og Jonas begynner på bane 7 og GM på bane 16.
Med andre ord så kommer det å brukes alle 16 banene i kvartsfinalen. Vi tar i bruk et banepar som vi ikke har brukt i det hele tatt så langt.

Meget spennende dag fremfor oss og går alt som det skal så burde vi være godt representert bland topp 8 når dagen er over.

Resultatene finner der her:
https://bowlingresults.info/ecc/2021/.