• Turneringer
  •  /  Våre 4 håpefulle er ute av World Series of Bowling IX

Våre 4 håpefulle er ute av World Series of Bowling IX

Et stor opplevelse for de 4 fra Norge som var i Reno, Nevada nå rett før VM å deltok i World Series of Bowling IX. Tett på hele verdenseliten var å finne på startfeltet.

Glenn Morten Pedersen spilte svært godt i USA og tar med seg 2 plasseringer blant de 16 beste og 37. plass i PBA World Championship.
Svein Åke Ek endte på 118. plass. Han spilte 8518 poeng over 40 serier, noe som gir et turneringssnitt på 213. De to yngste, Jens Mathiesen og Øyvin Kulseng, klarte kunststykket å få like mange poeng på 40 serier. De deler 148. plassen med 8296 poeng og 207,4 i snitt.

Svein Åke Ek var overlegen mot de andre fra Norge og Skandinavia på den 33 fots profilen Cheetah på lørdag. Han ble nummer 26 til slutt, få poeng unna topp 16 og finale.

I går kveld spilte Glenn Morten matchplay (best av 5 serier) mot Wes Malott i PBA Chameleon Championship. Amerikaneren, som har 10 PBA titler i karrieren, vant til slutt 3-1 mot Glenn Morten.
Den neste finalen Glenn Morten var kvalifisert til, PBA Shark Championship, møtte han 25 årige Marshall Kent. Amerikaneren som har vist form denne sesongen slo ut Glenn Morten 3-0.

Norwegian Open by Brunswick 2016 vinneren Jesper Svensson har vært i storslag igjennom hele turneringen i USA. Han er 1. seedet i PBA World Championship finalen som blir sendt på ESPN i helga som kommer.

Nå er det 1 uke igjen til Verdensmesterskapet starter i Las Vegas. Åke, GM, Jens og Øyvin vil selvsagt bli værende igjen i USA og setter snart nesa mot ørkenbyen.