• Nyheter
  •  /  Diverse sportslig informasjon: NYC, Veteran-NM Lag og ECC

Diverse sportslig informasjon: NYC, Veteran-NM Lag og ECC

Som følge av begrenset redaksjonell kapasitet gjennom sist helg, har diverse sportslig informasjon latt vente på seg. Herved kommer en oppdatering:

Celine Larsen vant en flott bronsemedalje i All Event i Finland; Nordic Youth Championship. Jonas Dammen ble nr 4 i All Event for gutter, mens begge lag oppnådde 3. plasser i lag-konkurransen. Gratulerer til alle spillere med fin innsats i Finland! Finland og Sverige dominerte mesterskapet, mens Danmark dessverre også denne gang glimret med sitt fravær. (Danmark var heller ikke med i Hønefoss, 2015.) Mesterskapet har forhåpentligvis kommet for å bli; og er en fin arena for våre unge spillere med tanke på å tilegne seg internasjonal erfaring.

Herved gratuleres Red Crown BK som Norgesmester for lag i Veteranklassen. Mesterskapet ble avviklet i Arendal, hvor Arendal BK gjennomførte et fint arrangement. Til tider oppleves det som litt synd at bowling er innendørsidrett = når solen skinner, særlig vår og sommer. Denne gangen var det imidlertid veldig greit at mesterskapet foregikk innendørs; flom på Sørlandet mens mesterskapet pågikk… Dette stoppet selvsagt ikke konkurransen, med den følge at Vepsa BK vant sølvmedaljer mens Sofiemyr BK knep 3. plassen. De tre siste lagene i finalespillet var Gjøvik BK på 4. plass, med Brage BK på plassen bak, mens Haugesund kom på 6. plass. Gratulerer til alle lag!

Internasjonalt er ETBF-touren ferdigspilt i 2017. Norwegian Open var siste Tour-stopp. Nå står European Champions Cup (ECC) for tur, vanligvis kalt «Europacupen» i Norge. Det er nasjonale mestere som konkurrerer, og i år stiller følgelig årets Norgesmestere i single opp: Åse Jacobsen, Trondheim BK og Svein Åke Ek, Munken BK. Spillerne er på plass i Wien, støttet av Coach Peppe Engstrøm. Konkurransen starter på onsdag. Link til resultater og generell omtale vil legges ut på NBFs hjemmeside. NBF ønsker selvsagt spillerne lykke til: Make us proud!