• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Påmeldingene til ligaspillet 2012-13 foreligger

Påmeldingene til ligaspillet 2012-13 foreligger

Alle klubber og kretser har i dag, 12.06, fått tilsendt en e-post om status ligapåmeldingen for neste sesong. Teksten i e-posten gjengis også nedenfor.
I dokumentarkivet finnes oversikt over alle registrerte påmeldinger til ligaspill, alle divisjoner – for sesongen 2012/13.

Som det fremgår, vil det være 10 lag i Umbro Herrer, 8 lag i Umbro Damer og 10 lag i 1. divisjon Herrer.

I 1. divisjon Damer blir det kun 7 lag, og 8 lag i 2. divisjon Damer (fri påmelding)

I 2. divisjon Herrer blir det 30 lag.

I 3. divisjon Herrer – fri påmelding – er det påmeldt 103 lag.

Som vedlegget viser, er det kun et fåtall lag som ikke har sendt inn det obligatoriske påmeldingsskjemaet. Men disse klubbene har betalt påmeldingsavgift for de aktuelle lagene, og følgelig er de kommet med på oversikten!

Det er dessuten noe lag som har sendt inn skjema, men ikke står med registrert innbetaling. Disse lagene bes betale påmeldingsavgiften omgående. Vedlegget viser også hvilke lag dette er – se gjerne ”kommentar”-feltet.

Skulle det vise seg at undertegnede har gjort noen feil = oversett noen skjemaer eller innbetalinger – bes de berørte klubber/lag ta kontakt med NBF omgående.

Det anmodes om å ta kontakt primært via e-post: per.iversen@nif.idrett.no eller per.iversen@bowling.no (Oppgi gjerne hvilken dato som skjemaer skal være innsendt, og innbetalinger foretatt – det vil lette arbeidet med å finne ut av hva som har skjedd/rette opp feilen.)

Det er mye å holde styr på i en slik prosess, og feil kan selvsagt forekomme. Jeg ber derfor på forhånd om unnskyldning for eventuell urettmessig ”uthenging” av lag som har betalt/sendt inn skjemaer innen tidsfristen, mens vedlegget viser noe annet… Samtidig er det nesten ingen annen måte å gjøre denne prosessen på – uten å bruke for mye tid – Seriekomiteen må jo også få komme i gang med sitt arbeid så raskt som mulig.

Når det gjelder Veteranligaen, vil den endelige oversikten der foreligge i løpet av et par dager – Veteranleder Ola ønsket å avvente eventuelle etternølere.

Dette til informasjon.

http://data.bowling.no/dokumenter/?Id=3336&Tittel=P%C3%A5meldinger+Ligaspill+2012-13