Samarbeidspartner for NBF?

Norges Bowlingforbund kan tilby profilering og eksponering overfor en dedikert medlemsmasse.
NBF har som siktemål å etablere samarbeid med en eller flere gode næringslivspartnere som kan bidra til å videreutvikle bowlingsporten; både når det gjelder topp og bredde. Idretten er inne i en god utvikling, med gode sportslige resultater på toppnivå.

Utfordringen fremover blir å styrke rekrutteringen blant de yngre. Det er åpenbart en rekke unge mennesker, som ikke finner seg til rette innen de tradisjonelle idrettene i Norge, som vil kunne ha glede av bowling. Her har bowlingsporten en spennende kommunikasjonsmessig utfordring som vi gjerne tar; sammen med våre samarbeidspartnere!

Ved å inngå samarbeid med NBF vil en bedrift få tett oppfølging, og mange muligheter til å profilere seg på en positiv måte. Inngangsbilletten vil fremstå som begrenset kontra mange andre idretter, og påvirkningsmulighetene vil være store.

Kunne det være aktuelt å ta en nærmere prat om de muligheter NBF kan tilby våre samarbeidspartnere, vennligst ta kontakt med generalsekretær Per Iversen. Mobiltlf: 95 16 68 64, e-post: per.iversen@bowling.no